pazzi2-2359.jpg
 
logo_pazzi_breda.png
 

De lekkerste Italiaanse recepten bestaan al honderden jaren, en worden door trotse ‘mammas’ zorgvuldig overgedragen op de volgende generatie. Deze volgende generatie roert bij Pazzi in de pannen, naar de geheime recepten van hun moeders en met uitsluitend uit Italië geïmporteerde ingrediënten.  

Dat betekent hemelse antipasti om samen te delen en houtovenpizza’s met uitsluitend Italiaanse ingrediënten, zoals je ze in Italië op straat eet. Met unieke deegsamenstelling en alleen belegd met de kwalitatief hoogwaardigste Italiaanse heerlijkheden. 

Ook genieten van de echte Italiaanse keuken in hartverwarmende Italiaanse sfeer? Kom naar het bruisende, centraal gelegen Van Coothplein en laat je in de watten leggen. Of haal je favoriete gerechten af. 

In 2010 startte Pazzi - met een uit Italië meegesleepte houtoven en twee vakkundige pizzaoilo’s – in de Amsterdamse Jordaan. Vele hongerige Amsterdammers vonden al snel hun weg naar het kleine maar gezellige restaurant. Om het hen gemakkelijk te maken opende Pazzi in 2015 een tweede, groter restaurant aan De Clerqstraat. Hier laten vele binnenlandse en buitenlandse gasten zich dagelijks verwennen door een heuse Italiaanse gastheer die hen de smakelijkste Italiaanse heerlijkheden serveert.

Omdat Brabanders bekend staan om hun geweldige liefde voor goed eten, besloot Pazzi af te dalen naar het zuiden. Aan het bruisende Van Coothplein opende in 2018 de derde Pazzi haar deuren. Wees welkom!